Sergiu Radu in locul lui Marica la EURO 2008?

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Ianuarie 2008, 16:45
Data actualizarii: Duminica 06 Ianuarie 2008, 16:45
COLEGI LA STUTTGART, RIVALI LA NATIONALA

Buni prieteni si colegi la Stuttgart, Sergiu Radu si Marica au devenit rivali in nationala lui Piturca. Dupa ce a prins pentru prima oara nationala in preliminariile pentru EURO 2008, Sergiu Radu s-a transferat la campioana Germaniei, unde face pereche in atac cu Marica.

Desi are 30 de ani, Sergiu Radu e optimist si crede in sansa sa de a ajunge la Europene cu Romania, chiar daca are un concurent serios in Marica, prietenul sau de la echipa de club.  "Schija" e convins ca daca va juca bine in tricoul lui Stuttgart, va avea sanse mari sa ramana la campioana Germaniei.

"Daca totul iese bine si facem un retur bun, voi avea mari sanse sa raman la Stuttgart. Eu sper ca asa se va intampla. Dar pana la urma totul depinde de mine. La fel ca si sansele de a juca la Euro-2008. Sper ca voi putea sa prind acest tren. Am 30 de ani si poate este ultima sansa pentru mine sa joc cu Romania la un Campionat European. Ar fi frumos sa fiu acolo impreuna cu Cipi (n.r. - Ciprian Marica). Desi este inca foarte tanar, este un jucator foarte important pentru nationala noastra", spune Sergiu Radu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!