Selecționerul Islandei, gata de duelul cu România în ciuda problemelor de la națională: „Știm cine sunt tații jucătorilor români!”

Islanda - România se vede ÎN DIRECT pe PRO TV și www.sport.ro joi, de la 21:45! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 20:00
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 22:12

România s-a deplasat în Islanda, acolo unde va juca al patrulea meci al preliminariilor la Campionatul Mondial din 2022. Naționala lui Arnar Vidarsson trece printr-o situație dificilă, după ce mai mulți jucători au fost implicați în scandaluri sexuale și excluși din lot, iar președintele Federației a fost forțat să își dea demisia. 

Președintele a fost acuzat că a mușamalizat cazurile de agresiune sexuală în care au fost implicați jucătorii. 

  • Selecționerul Islandei, gata de duelul cu România în ciuda problemelor de la națională: „Știm cine sunt tații jucătorilor români!”

„Încercăm să ne concentrăm pe lucrurile pe care le putem controla. Nu cred că cineva din lume poate prezice o criză. Nu poți să fii 100% pregătit înainte de asta. Trebuie să rămânem împreună, să controlăm lucrurile pe care le putem face și să jucăm meciurile.

Vă pot promite că vom începe cu 11 jucători meciul de mâine, asta e sigur. România are de asemenea absențe, are jucători suspendați. 

Nu putem să numim absența jucătorilor o criză, pentru că încercăm să jucăm cu ce avem mai bun. Avem șansa să dăm jucătorilor tineri minute, generația noastră de aur a avut norocul să joace multe minute împreună și să se formeze ca echipă”, a declarat selecționerul Islandei la conferința de presă.  

„Știm cine sunt tații lor!” 
 

Selecționerul a vorbit și despre naționala României, pe care a dezvăluit că nu o subestimează. Vidarsson i-a avertizat însă pe „tricolori” că i-a studiat și fotbaliștii săi sunt pregătiți de meci. 

„Echipa României e una foarte tehnică și îmi place stilul lor de joc, ce face antrenorul în ultimii ani, chiar dacă rezultatele nu au fost cele la care vă așteptați. 

Știm toate numele jucătorilor României, știm ce pot să facă, știm cine sunt tații lor. Știm unde au jucat, nu vă speriați, știm tot, doar că nu ne place să vorbim despre asta”, a spus Arnar Vidarsson. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies