Nationala

Clientul lui Dumitru Dragomir după remiza României cu Islanda 0-0. "A obosit, nu pare pregătit"

România a remizat joi seara, scor 0-0 cu Islanda, pe Ghencea, în penultima etapă a Grupei J a preliminariilor CM din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 09:50
Data actualizarii: Vineri 12 Noiembrie 2021, 10:11

Pentru a ajunge în baraj, tricolorii erau obligați să ia cele trei puncte, însă acum au rămas la mâna Islandei, care va jucat în ultima etapă a Grupei J cu Macedonia de Nord. Calculele le puteți citi AICI.

Fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir consideră că selecționerul Mirel Rădoi nu a fost inspirat și l-a criticat pe atacantul cu care antrenorul naționalei a început în formula de start, Denis Alibec. 

Vârful campioanei CFR s-a zbătut mult, însă nu a avut reușite.

„Oameni buni, asta e valoarea! Dacă nu lucrăm de la baza piramidei, vom dispărea de pe hartă! Vom ajunge precum Liechtenstein. Nu se ocupă nimeni de centrale de copii și juniori, avem antrenori nepricepuți. Suntem la pământ!

Lui Rădoi nu i-a ieșit nimic! Aveam încredere în el, dar nu i-a ieșit nimic. Sunt dezamăgit. Dacă nu câștigăm cu Islanda, care e în reconstrucție... Nu se poate așa ceva. E incredibil. Rădoi pleacă sigur! Rămâne cu Liechtenstein, ca să-și termine contractul. Probabil are clauze în contract. 

Am jucat doar în lateral. Doamne, Doamne... Eram necăjit că nu se ridică nimeni. În afara ocaziei lui Hagi, a mai fost doar șansa lui Alibec, care a avut o cursă lungă, dar și-a făcut greșit bine pașii. Probabil a obosit, nu pare bine pregătit. De vreo 4 ani nu e pregătit! Am jucat doar cu pase laterale. Cum să dai gol din lateral, băi fraților?!

Calificarea s-a terminat! Nu ai valoare în echipă! Doar Hagi joacă bine și nici el nu e titular mereu” a spus Dumitru Dragomir, potrivit Gsp.ro.

Modifică setările cookies