Se poate lauda cu acelasi numar de oferte ca si Hagi! Inca un club din Anglia intra in cursa pentru Puscas: "Cred ca are vreo 6 in acest moment!"

Se poate lauda cu acelasi numar de oferte ca si Hagi! Inca un club din Anglia intra in cursa pentru Puscas: "Cred ca are vreo 6 in acest moment!"

Romania U21 a reusit un Campionat European de exceptie in Italia. Romania U21 s-a oprit in semifinalele EURO U21 dupa ce a fost invinsa, pe final, de Germania.

George Puscas a fost unul dintre cei mai buni jucatori din echipa lui Mirel Radoi. Puscas a marcat patru goluri la EURO U21 si a atras unor cluburi din Anglia. Dupa Sheffield sau Aston Villa, echipe din Premier League, acum si Birmingham, din liga a doua engleza, se intereseaza de tanarul atacant roman.

"BCFC va face o miscare ambitioasa pentru atacantul de 23 de ani! Birmingham City e interesata de aducerea lui George Puscas la club, dar are parte de o competitie extrem de puternica", au scris jurnalistii de la Birmingham Mail.

Palermo se afla intr-o situatie financiara extrem de complicata si nu isi va mai permite sa isi tina jucatorii de valoare. Tocmai pentru ca se afla intr-o asemenea postura, cluburile interesate de fotbalistii de calitate ai italienilor spera sa ii poata atrage. Presa italiana a scris ca si Inter si-ar dori sa-l aduca inapoi pe Puscas, insa gruparea din Milano nu are de gand sa-l pastreze chiar din acest sezon asa ca, daca va realiza aceasta mutare, il va imprumuta pe Puscas.

Puscas nu duce lipsa de oferte. O spune chiar un om din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. "In special pentru titulari sunt cel putin cate doua, trei oferte. Cred ca la Puscas sunt vreo sase oferte in acest moment", a declarat Andrei Vochin pentru TelekomSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Phelipe a lansat alături de Shift videoclipul piesei "Minus/Plus"

Dragoste cu plusuri și minusuri


05:02
Prognoza meteo: Vremea se va răci în toată țara

03:37
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Șef sub acoperire! - Ediția 2 Promo

00:30
Echipa Visuri la Cheie împlinește dorințe! Ce își dorește o mamă de 30 de ani cu patru copii

01:13
Echipa Visuri la cheie invitată la masă de o mamă singură cu patru copii

01:21
Ionuț Mărieș - MasterChef 2019

I s-a spus că nu este potrivit la niciun job, însă a decis să vină la MasterChef. Ionuț a pregătit o farfurie inedită care l-a făcut pe chef Chelaru să zică:"Ce-ai făcut măi Ionuțe? Ce-a fost în capul tău?"


06:22
Mihai Pencea și Daniel Horvat - MasterChef 2019

Daniel și Mihai au gătit niște preparate îndrăznețe și vor să demonstreze că sunt demni de bucătăria MasterChef. "Întâi și întâi, acest preparat merge cu o palincă!"


03:41
Andreea Dos Santos - MasterChef 2019

Încă un șort de aur! Andreea Dos Santos i-a încântat pe cei trei jurați cu o rețetă deosebită și a scăpat de proba eliminatorie


06:49
Jeremy Besadoux - MasterChef 2019

Se distrează la locul de muncă și vrea să se simtă bine și la MasterCheF. Cu origini din Franța, Jeremy a pregătit o farfurie mediteraneană


06:16
BRAT