Se poate lauda cu acelasi numar de oferte ca si Hagi! Inca un club din Anglia intra in cursa pentru Puscas: "Cred ca are vreo 6 in acest moment!"

Se poate lauda cu acelasi numar de oferte ca si Hagi! Inca un club din Anglia intra in cursa pentru Puscas: "Cred ca are vreo 6 in acest moment!"

Romania U21 a reusit un Campionat European de exceptie in Italia. Romania U21 s-a oprit in semifinalele EURO U21 dupa ce a fost invinsa, pe final, de Germania.

George Puscas a fost unul dintre cei mai buni jucatori din echipa lui Mirel Radoi. Puscas a marcat patru goluri la EURO U21 si a atras unor cluburi din Anglia. Dupa Sheffield sau Aston Villa, echipe din Premier League, acum si Birmingham, din liga a doua engleza, se intereseaza de tanarul atacant roman.

"BCFC va face o miscare ambitioasa pentru atacantul de 23 de ani! Birmingham City e interesata de aducerea lui George Puscas la club, dar are parte de o competitie extrem de puternica", au scris jurnalistii de la Birmingham Mail.

Palermo se afla intr-o situatie financiara extrem de complicata si nu isi va mai permite sa isi tina jucatorii de valoare. Tocmai pentru ca se afla intr-o asemenea postura, cluburile interesate de fotbalistii de calitate ai italienilor spera sa ii poata atrage. Presa italiana a scris ca si Inter si-ar dori sa-l aduca inapoi pe Puscas, insa gruparea din Milano nu are de gand sa-l pastreze chiar din acest sezon asa ca, daca va realiza aceasta mutare, il va imprumuta pe Puscas.

Puscas nu duce lipsa de oferte. O spune chiar un om din cadrul Federatiei Romane de Fotbal. "In special pentru titulari sunt cel putin cate doua, trei oferte. Cred ca la Puscas sunt vreo sase oferte in acest moment", a declarat Andrei Vochin pentru TelekomSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT