Nationala

Scandal la nationala Frantei cu 15 zile inainte de Euro! Cantona il acuza pe Deschamps ca e RASIST: "Doi dintre cei mai buni jucatori ai Frantei" nu vor fi pe teren cu Romania

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise in direct de ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2016, 14:13
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2016, 14:44

Eric Cantona a pornit o adevarata furtuna in Franta, dupa ce l-a acuzat pe Didier Deschamps ca a facut selectia pe criterii rasiale.

"Cum sa nu ii iei la Euro pe Karim Benzema si Hatem Ben Arfa? Sunt doi dintre cei mai buni jucatori ai Frantei", spune indignat Eric Cantona.

"Benzema e un jucator fantastic. Ben Arfa, la fel. Dar Deschamps are, intr-adevar, un nume 100% francez. S-ar putea ca el sa fie singurul om din Franta cu origini 100% franceze. Nimeni din familia lui nu s-a amestecat cu nimeni."

"Asa ca nu sunt foarte surprins ca nu il vad pe Benzema in lot. Ben Arfa este, probabil, cel mai bun jucator francez in momentul asta. Dar, stiti, ei au niste origini."

Intrebat de jurnalistii de la Guardian daca insinueaza ca cei doi jucatori au fost discriminati de Deschamps, Cantona a raspuns: "Poate ca nu, sau poate ca da. De ce nu? Un lucru este sigur - Benzema si Ben Arfa sunt doi dintre cei mai buni jucatori ai Frantei si nu vor juca la Euro. Si mai e un lucru sigur, faptul ca cei doi au origini nord-africane. Asa ca... faceti voi dezbaterea."

Franta - Romania, meciul de deschidere de la Euro, se vede la ProTV, pe 10 iunie.

Modifică setările cookies