Toata Romania vede Romania | Cum aratau selectionerii din grupa noastra cand erau fotbalisti si performantele lor ca antrenori! Mustata lui Iordanescu, de nepretuit :)

Toata Romania vede Romania | Cum aratau selectionerii din grupa noastra cand erau fotbalisti si performantele lor ca antrenori! Mustata lui Iordanescu, de nepretuit :)

Din 10 iunie, Toata Romania vede Romania - toate meciurile Romaniei, cel mai bun meci al zilei (22:00), toate sferturile, semifinalele si finala vor fi trasmise in direct de ProTV.

DailyMail a publicat astazi un articol despre carierele de fotbalisti ale celor 24 de selectioneri de la Euro, dar si despre performantele acestora ca antrenori.

Didier Deschamps, Vladimir Petkovici, Gianni De Biasi si Anghel Iordanescu sunt selectionerii din grupa A. Iordanescu are al treilea procentaj de victorii ca antrenor (41%), dupa Deschamps si Petkovici.

Didier Deschamps (Franta) - a avut o cariera de succes ca jucator, cu apogeul trait in 1998, alaturi de generatia "Zidane" a Frantei, care a cucerit trofeul mondial chiar pe Stade de France. Champions League cu Marseille si Juventus, plus titluri, cupe si supercupe interne in Franta, Italia si Anglia, toate acestea completeaza cel mai impresionant CV al grupei noastre.
Procentaj de victorii ca antrenor: 58,70%

Vladimir Petkovici (Elvetia) - si-a petrecut cea mai mare parte a carierei de jucator in campionatul Elvetiei, fara sa castige vreun trofeu major. A schimbat multe echipe, Bellinzona fiind clubul la care a petrecut cei mai multi ani.
Ca antrenor, a castigat Cupa Italiei cu Lazio, in 2013.
Procentaj de victorii: 52,94%

Gianni de Biasi (Albania) - 25 de ani a durat cariera de fotbalist, fara perfromante notabile. A fost jucatorul lui Inter in sezonul 1975-76, apoi a mai jucat la Reggiana, Pescara si Brescia. Si-a inceput cariera de antrenor in anii '90 si nu a cucerit niciun trofeu pana in prezent. La nationala Albaniei este din 2011.
Procentaj de victorii: 39,47%

Anghel Iordanescu (Romania) - Steaua si OFI Creta au fost singurele echipe la care a jucat. Doua titluri, patru Cupe si, bineinteles, Cupa Campionilor Europeni sunt trofeele cucerite de Iordanescu la Steaua. A mai fost pe banca nationalei Romaniei in perioada 1993-98, timp in care a condus echipa la doua campionate mondiale si unul european.
Procentaj de victorii: 41,67%

Capturi foto: dailymail.co.uk

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies