Nationala

S-a răzgândit Rădoi? Dică a făcut anunțul. Ce șanse sunt să rămână la națională

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la naționala României, a dezvăluit ce șanse sunt ca selecționerul să rămână la ”cârma” primei reprezentative.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 08:52
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 09:02

Rădoi a spus că va pleca la finalul contractului său, care expiră după meciurile României din luna noiembrie, cu Islanda și Liechtenstein. Dacă nu va fi convins să rămână, ”tricolorii” vor avea nevoie de un alt selecționer pentru o eventuală calificare la baraj.

S-a răzgândit Rădoi? Ce șanse sunt să rămână la națională

Doar că, acum, sunt șanse ca selecționerul să se răzgândească. Dică a făcut anunțul, când a fost întrebat ce șanse ar fi ca acesta să rămână: ”Oricum, ar fi peste 50%”, a spus acesta, la Telekom Sport.

"Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult", a mai spus Dică.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. 

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

Modifică setările cookies