Liga 1

Un antrenor cu trei titluri în Liga 1, dispus să preia națională de la Rădoi: ”Nu se refuză!”

Mirel Rădoi a anunțat, după victoria României cu Armenia, că va pleca de la echipa națională după meciurile din luna noiembrie, cu Islanda (acasă) și Liechtenstein (deplasare).

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 14:18
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 14:22

Dacă România va reuși să se califice la baraj, iar oficialii FRF nu vor reuși să-l convingă pe Rădoi să se răzgândească, atunci România va avea nevoie de un alt selecționer. Chiar dacă nu a mai antrenat de o bună perioadă de timp, Ioan Andone spune că naționala ”nu se refuză”.

”Rădoi, ce spune aia face. Nu e un tip care se întoarce. Să fii convins că a avut motivele necesare, a avut motivele lui, care sunt bune sau nu. El a spus clar! Cu toate că la vârsta lui, e antrenor tânăr, face o prostie că renunță dacă se califică.

Cum să nu te duci la un turneu final? La cum îl cunosc, odată ce zice, nu se mai întoarce. Va fi o problemă. Eu nu mai antrenez de 3-4 ani, dar echipa națională nu se refuză! Sunt antrenori cu experiență care sunt liberi.

Era bun nea Mircea (n.r.- Mircea Lucescu) la echipa națională. Cu experiența lui aveam șanse mult mai mari decât cu oricare antrenor”, a spus Ioan Andone, pentru Digi Sport.

Ioan Andone a pregătit-o ultima oară pe Dinamo, în sezonul 2016-2017, iar apoi a fost director tehnic și președinte la FC Voluntari.

Ca antrenor, ”Fălcosul” are un CV impresionant, cu trei titluri, patru Cupe ale României și o Supercupă.

Modifică setările cookies