”Sper să fie o decizie luată la cald”. Ce spune Mihai Stoica despre plecarea lui Rădoi de la națională

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre decizia luată de Mirel Rădoi de a pleca de la echipa națională după meciurile din luna noiembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:58
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 17:03

Oficialul vicecampioanei speră ca decizia fostului jucător de la FCSB să fie luată ”la cald”, iar acesta să continue la ”cârma” primei reprezentative și pentru meciurile de la baraj.

„Sper să fie o decizie luată la cald, nu știu, habar nu am, nu am vorbit cu Mirel după meciurile astea și oricum, de când e selecționer, foarte puțin și la chestii legate strict de jucătorii noștri, susceptibili de a fi selecționați. 

Nu îmi permit să fac comentarii, țin foarte mult la Mirel, efectiv nu îmi permit să fac comentarii. Nu știu nici situația de la națională, e problema Federației, noi avem prea multe probleme la echipa de club”, a spus Mihai Stoica.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 

„E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. 

Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel Rădoi.

Programul naționalei României în luna noiembrie:

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 21p

2. România 13p

3. Macedonia de Nord 12p

4. Armenia 12p

5. Islanda 8p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
Modifică setările cookies