VIDEO EXCLUSIV Românii din Israel au mers să vadă naționala lui Iordănescu, dar avertizează: „Sunt foarte mulți jucători de la ei foarte buni!” Jucătorul care i-a impresionat

Echipa națională a României se pregătește de cel de-al doilea amical din mandatul lui Edward Iordănescu. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 20:06
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 20:07

„Tricolorii” s-au deplasat la Netanya după înfrângerea suferită cu Grecia, 0-1, în meciul disputat pe arena din Ghencea. Iordănescu este în căutarea primei victorii în calitate de selecționer al naționalei.

Românii din Israel îi avertizează pe jucătorii lui Iordănescu

Fanii români din Israel au mers la stadion pentru a-i susține pe jucătorii lui Edward Iordănescu. Unul dintre ei, fan FCSB, s-a arătat încântat de tânărul Octavian Popescu, despre care a declarat că speră să se apropie de nivelul legendarului Gheorghe Hagi. 

Totodată, românii stabiliți în Israel de peste 20 de ani i-au avertizat pe „tricolori” în legătură cu jucătorii israelieni. 

„Suntem bucuroși că vedem din nou jucătorii noștri în Israel, în țara în care suntem stabiliți. Pot să spun că e mult mai bine decât în țară. 

Bineînțeles că am venit să îl văd pe Tavi Popescu. Îmi place foarte mult cum joacă. Sper să se apropie câtuși de mult de Hagi, sper să se apropie de el. Aș vrea să batem, dar nu se știe, și israelienii sunt puternici. 

Sunt foarte mulți jucători de la ei foarte buni, foarte buni, în orice meci pot fi surprize”, au declarat românii stabiliți în Israel. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!