Israel - Romania Israel netanya stadium Romania Nationala

GALERIE FOTO Israel - România | Imagini spectaculoase cu stadionul inedit pe care vor juca „tricolorii”

Israel - România este marți, de la ora 20:45, în direct pe PRO X și VOYO.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 14:30
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 14:37

”Tricolorii” vor evolua pe una dintre cele mai moderne arene din Israel. Netanya Stadium, stadionul pe care joacă Maccabi Netanya, are 13,610 locuri și a fost construit în anul 2005. Atunci, costurile s-au ridicat la 55 de milioane de euro.

Israel - România | ”Tricolorii” se întorc pe Netanya Stadium

După 17 ani, arena arată și astăzi foarte bine. Chiar dacă nu beneficiază de peluze este al cincilea stadion din Israel din punct de vedere al capacității.

Cel mai mare este Teddy Stadium, din Jerusalem, cu o capacitate de 34.000 de locuri. 

Nu ar fi prima oară când România joacă pe Netanya Stadium. S-a mai întâmplat în 2018, atunci când ”tricolorii” au câștigat cu 2-1, în fața a 7,925 de spectatori.

Edi Iordănescu e gata pentru meciul cu Israel

Selecționerul a debutat ”cu stângul” pe banca echipei naționale, în partida de pregătire cu Grecia, dar este hotărât să-și ia revanșa la următoarea partidă, cu Israel.

„Așteptam foarte mult această acțiune. Am primit cu bucurie aceste decizii, avem adversari competitivi. Grecia a demonstrat-o, sigur o va face și Israelul. Venim cu entuziasm. Trebuie să demonstrăm unde suntem, cum ne putem îmbunătăți. 

Din păcate, factorii externi au modificat puțin starea de spirit. Am pierdut 6 jucători față de meciul cu Grecia, lotul este puțin schimbat. Apelăm la doi jucători tineri. Avem o medie de vârstă de puțin peste 25 de ani acum. 

Încercăm să corectăm din lucrurile mai puțin bune, dar rămân solid în gândire. Cred foarte mult în potențialul băieților noștri”, a spus Edi Iordănescu.

VIDEO - Declarațiile lui Mircea Lucescu despre echipa națională


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!