Romania U21 ajunge la urmatorul nivel! Amicale de GALA pentru EURO 2019 pe National Arena! Anuntul lui Radoi: "Asteptam pana diseara la 21.00 raspunsul!"

Romania U21 ajunge la urmatorul nivel! Amicale de GALA pentru EURO 2019 pe National Arena! Anuntul lui Radoi: "Asteptam pana diseara la 21.00 raspunsul!"

Nationala de tineret s-a calificat la EURO dupa 20 de ani si a intrat in elita Europei. 

Update 16.30 Pe langa Italia si Spania, Federatia negociaza si cu Franta pentru un amical de lux. "Asteptam pana in aceasta seara, la ora 21:00, sa vedem daca Franta va confirma meciul amical, dupa care ne vom orienta, in functie de raspunsul primit", a declarat Mirel Rădoi.


Romania U21 s-a calificat la EURO 2019 neinvinsa, dintr-o grupa cu Portugalia, Tara Galilor sau Elvetia. Pustii lui Radoi incep acum pregatirile pentru turneul final, ce va avea loc anul viitor in Italia si San Marino.

FRF a demarat deja negocieri pentru doua partide amicale de lux ce ar urma sa aiba loc in luna noiembrie a acestui an. Potrivit Digi, FRF negociaza cu Italia si Spania, doua dintre cele mai puternice natinale de tineret, cu noua titluri in total in palmares si alte cinci finale.

Una din partide ar urma sa se desfasoare pe National Arena, ca urmare a interesului urias din ultima perioada, cand s-a jucat cu casa inchisa atat la Cluj cat si la Ploiesti.

Italia si Spania sunt si ele calificate la EURO. Franta, Anglia, Germania, Serbia, Croatia, Danemarca si Belgia sunt celelalte echipe calificate direct la Campionatul European.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum au ajuns două spitale Covid, pentru care s-au plătit 14 milioane de euro, să stea închise în plină criză
BRAT
Modifică setările cookies