Romania nu va juca pe un stadion gol cu Norvegia si Suedia: "precedentul Craiova" ne salveaza! Ultrasii au incalcat 5 din 6 reguli

Romania nu va juca pe un stadion gol cu Norvegia si Suedia: "precedentul Craiova" ne salveaza! Ultrasii au incalcat 5 din 6 reguli

ROMANIA - SPANIA 1-2 | VIDEO REZUMAT

Fanii nationalei au creat din nou incidente. Suporterii nationalei au aruncat cu petarde, au aprins torte si s-au batut cu jandarmii.

FRF va fi nevoita sa plateasca o amenda consistenta dupa incidentele de la meciul cu Spania, insa noua prevedere a UEFA ne salveaza de un stadion gol. Conform regulii implementate de forul continental incepand cu acest sezon, echipele care primesc suspendari pot umple stadionul cu copii. Regula prevede ca la un grup de cel putin 12 copii sa fie prezent si un adult, iar la meciurile disputate in aceste conditii nu se vor percepe bani pe bilete, in consecinta nu vor exista incasari.

Fotbalul romanesc s-a mai lovit de aceasta regula. Partida dintre Craiova si AEK Atena din preliminariile Europa League s-a disputat fara suporteri, insa accesul copiilor a fost liber.

Fanii romani au incalcat la meciul cu Spania 5 din cele 6 reguli impuse de UEFA: au afisat bannere, au arucat cu petarde si fumigene, au intrat pe teren, au avut scandari xenofobe si s-au batut cu fortele de ordine.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Explozii devastatoare în portul Beirut. Cel puțin 50 de morți și 3.000 de răniți în urma deflagrației
BRAT