Reghecampf a vorbit despre posibilitatea de a prelua echipa națională

Laurențiu Reghecampf este o variantă pentru postul de selecționer. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 14:49
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 16:27

Laurențiu Reghecampf a fost adus de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova pentru a aduce un titlu așteptat de olteni mai bine de trei decenii. Însă, odată ce Rădoi și-a anunțat plecarea de la echipa națională, după meciurile cu Islanda și Liechtenstein, antrenorul din Bănie a devenit o variantă pentru prima reprezentativă, mai ales că acesta a mai fost în atenția lui Răzvan Burleanu în trecut. 

Cu toate acestea, Reghecampf consideră că postul de selecționer ar trebui ocupat de un tehnician care nu are niciun angajament. De asemenea, antrenorul Universității Craiova a precizat că vrea să își ducă până la capăt contractul cu oltenii, care expiră în 2023.  

Reghecampf: „Cei de la Federație vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc”

Discutăm niște lucruri care nu își au rostul. Trebuie să ne concentrăm mai mult pe ce avem de făcut aici, contractul meu cu Universitatea Craiova se întinde pe doi ani de zile, nu m-am gândit nicio secundă să plec, mă simt foarte bine, relația cu patronul echipei este una foarte bună. Sunt foarte multe nume care sunt acolo. 

Eu sunt sub contract, nu îmi place să discut despre acest lucru și sincer, nu mă interesează subiectul în momentul de față. 

Nu mă interesează subiectul, nu pot să vorbesc în numele lui Mirel Rădoi, el trebuie să explice motivele pentru care a luat decizia. Când mă gândesc la echipa națională, mă gândesc întotdeauna la antrenori care sunt disponibili, antrenori care sunt liberi, au un nume și o forță în spate. Nu vreau să dau nume ca să nu îi supăr pe antrenorii vizați, dar sunt sigur că cei de la Federație vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului cu Academica Clinceni, de luni, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies