Prima reactie a lui Reghecampf dupa ce a fost propus la nationala! Ce a spus despre varianta sa antreneze si Steaua si nationala:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 18:45

Laurentiu Reghecampf a reactionat dupa ce a aparut ipoteza ca ar putea sa vina la nationala in locul lui Victor Piturca si sa antreneze si Steaua in paralel:

"Eu am o mare rugaminte. Sa nu se mai vorbeasca despre asa ceva. Nu ma intereseaza echipa nationala. Nu cred ca este cazul sa vorbim despre asta. Mi se pare penibil sa discutam atata timp cat nationala are antrenor.

Eu sunt antrenorul Stelei. Eu am avut o reactie cand selectionerul a spus ca jucatorul Stelei nu au facut fata fizic. Eu am spus ca nu sunt bine pregatiti, ci foarte bine pregatiti.

Nu sunt dopati, nu iau nu stiu ce vitamine, doar sunt bine pregatiti si organizati.

Nu am avut niciodata o discutie in aceasta directie. Nu am vorbit in viata mea la telefon cu presedintele Mircea Sandu. Nu s-a pus niciodata problema si nu s-a discut niciodata asa ceva.

Este urat pentru ca echipa nationala are antrenor si eu sunt antrenorul Stelei. Eu am avut doar o reactie cand s-a vorbit despre jucatorii Stelei.

Oricine isi doreste sa ajunga la echipa nationala dar cred ca vine timpul pentru fiecare" a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport

Raed Arafat, despre epidemia de Covid-19 din țară: „Până în vara anului viitor nu vom sta liniștiți”
BRAT

Modifică setările cookies