Rusescu transferat, Tanase isi ia ADIO! Reghe pregateste atacul DISTRUGATOR cu media de varsta - 20 de ani! Cum va arata TRIO-ul GENIAL care poate crea un super atacant:

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 15:55

	Rusescu transferat, Tanase isi ia ADIO! Reghe pregateste atacul DISTRUGATOR cu media de varsta - 20 de ani! Cum va arata TRIO-ul GENIAL care poate crea un super atacant:

►Ziua in care stelistii tin cu dracii! Luni 14:30 sferturi FA Cup, Chelsea - Man United, in direct Sport.ro si Voyo.ro

Steaua a traversat un sezon de exceptie in care doar miliardarii de la Chelsea au fost in stare sa o opreasca din drumul catre glorie. Cu Liga 1 insa deja adjudecata, Reghecampf si Becali se gandesc la sezonul viitor, si pregatesc 'armele' pentru Liga Campionilor.

Cu Iancu si Stanciu deja antamati, dar si cu Alibec in negocieri avansate, atacul Stelei pare sa fie asigurat pentru urmatoarele sezoane, acestia urmand sa intre in circuitul echipei din vara, dupa ce Rocha, Rusescu, dar si posibil Tanase ar parasi echipa.

Daca despre Rocha se stie deja ca se va desparti de Steaua in vara, Becali incercand inca de luni bune sa scape de el, mutarile lui Rusescu sau Tanase vor fi mai greu de realizat, insa nu imposibil, cel putin nu in cazul atacantului. Urmarit indeaproape de Sevilla, golgheterul Stelei ar putea ajunge in Primera in schimbul a 3 milioane de euro, zvon alimentat chiar de patronul Stelei, care a spus ca este dispus sa accepte suma vehiculata.

In cazul lui Tanase, lucrurile sunt insa mai complicate, forma slaba pe care o traverseaza, dar si criticile tot mai dese ale oamenilor de fotbal, scazand considerabil interesul pentru el, ceea ce ar putea face ca Becali sa accepte o prima oferta venita pentru el, doar pentru a putea profita si a mai incasa cat se mai poate in schimbul sau.

De celalta parte, capitolul 'noutati' se anunta a fi si el spectaculos. Cu Iancu si Nicusor Stanciu deja transferati, Becali va incerca sa il aduca si pe Alibec, pentru care a inceput deja negocierile cu Gica Hagi.

Cum va arata atacul Stelei: Tatarusanu-Rapa-Chiriches?!/Gardos-Szukala-Latovlevici/Parvulescu-Bourceanu-Pintilii-Popa/Chipciu-Nicusor Stanciu-Iancu-Alibec

20.5 ani ar fi media de varsta a celor 4 jucatori din atacul Stelei, fotbalisti in care Reghe spune ca isi pune mari sperante si pe care oamenii de fotbal ii vad deja ca viitori titulari ai echipei nationale.

Cine va fi omul cheie al Stelei in sezonul urmator? (10607 voturi)
 
Chipciu! Are deja experienta la nivel inalt, va fi liderul echipei
66.79%
7084 voturi
 
Nicusor Stanciu! E dribleurul care i-a lipsit Stelei. O sa fie one man show
16.50%
1750 voturi
 
Iancu! Va fi revelatia Stelei, chiar daca nu are experienta
16.72%
1773 voturi
PE cere evaluarea impactului măsurilor anti-Covid asupra drepturilor și libertăților cetățenilor UE
BRAT

Modifică setările cookies