Gigi s-a chinuit sa nu-l critice pe Piturca, dar n-a putut: "Nu-i mai baga pe astia!" Declaratia cu care Piti l-a suparat pe Reghe: "Mi se pare o prostie foarte mare!"

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 08:15

Piturca i-a pus la zid pe stelisti - ca au fost prea obositi la Amsterdam! "E cea mai mare prostie pe care am auzit-o!" tipa Reghe la selectioner. Becali s-a dus peste Piturca pe teren! "Daca eram eu acolo, il bateam!!" a glumit Iordanescu!

Becali s-a dus peste Piturca, inainte de meci. Cei doi s-au impacat si au urmarit impreuna incalzirea jucatorilor la Amsterdam. 6 stelisti au fost titulari cu Olanda. Becali a povestit discutia pe care a avut-o cu Piturca pe marginea terenului.

Patronul Stelei a plecat de pe stadion la 3-0 pentru olandezi.

Gigi Becali: "Ii ai pe Grozav si Stancu care nu misca, nu-i mai baga!!!  Daca vezi pe Tanase ca nu mai poate, schimba-l la pauza!"

Piturca s-a plans de stelisti si l-a scos din minti pe Reghecampf.

Victor Piturca: "Toti jucatorii Stelei exceptand pe Bourceanu si Popa, au suferit din punct de vedere fizic. S-a vazut foarte clar lucrul asta! Absolut toti!"

Laurentiu Reghecampf: "Acesta chestie mi se pare o prostie foarte mare. Acesti jucatori sunt nu pregatiti, ci foarte bine pregatiti. Probabil ac asta este nivelul si ceea ce se intampla meritam"

Steaua a pierdut 0-2 la Amsterdam cu Ajax. Nationala a luat de doua ori mai multe de la olandezi.

Gigi Becali: "Daca era un alt antrenor decat Piturca, il nenoroceam acum, il distrugeam!"

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies