"E imatur, nu rezista la presiunea de la Steaua! Nu se poate compara cu Chipciu!" Avertisment pentru Becali si Reghe! Stelistii se tem ca au luat TEAPA cu bijuteria pentru Liga

Autor: Sport.ro
Joi 28 Martie 2013, 17:24

	"E imatur, nu rezista la presiunea de la Steaua! Nu se poate compara cu Chipciu!" Avertisment pentru Becali si Reghe! Stelistii se tem ca au luat TEAPA cu bijuteria pentru Liga

Becali era sigur ca a facut o super afacere si i-a trecut o clauza de 20 de milioane de euro in contractul cu Steaua!

Sumudica ii potoleste insa entuziasmul patronului Stelei dupa transferul lui Nicusor Stanciu! Sumudica, fost antrenor al pustiului de 19 ani la Vaslui, crede ca Stanciu nu e suficient de pregatit pentru a pleca inca de acum in Ghencea.

"E un jucator bun, dar e imatur in momentul de fata. La ce a aratat Steaua pana acum, nu cred ca poate fi titular. Intre Chipciu si Stanciu e o diferenta mare, cel putin pentru momentele in care plecau de la Brasov, respectiv Vaslui. Stanciu e un jucator inchis, nu prea vorbeste, in timp ce Chipciu are o nesimtire fotbalistica iesita din comun, cu ghilimelele de rigoare.

Sper sa ma insel la Stanciu, dar nu cred ca e suficient de matur pentru a juca la o echipa cu presiune cum e Steaua. Are momente cand face un meci extraordinar si momente cand nu se poate impune. Spre deosebire de el, Chipciu tragea echipa dupa el la Brasov! Nu spun ca nu va ajunge un jucator foarte bun, dar am vazut amicalele tineretului cu Franta si Anglia. Nu era nicio diferenta intre el, omul cu 10 si capitanul echipei, si restul jucatorilor! Nicusor e un jucator caruia nu trebuie sa-i dai prea multe sarcini defensive, e un playmaker", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Cele mai multe cazuri de Covid-19 în ultimele 24h, în București și Cluj. Județele cu peste 100 de cazuri
BRAT

Modifică setările cookies