radoi FCSB Nationala piturca Nationala

Piturca a vorbit despre relatia cu Radoi! "Nu mi-a mai dat niciun telefon!" De ce nu i-ar da sfaturi fostul selectioner

Victor Piturca si Mirel Radoi au colaborat din postura de antrenor - jucator la FCSB si echipa natioanala, dar in ultimul timp relatia dintre cei doi nu mai este la fel. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Martie 2021, 10:36
Data actualizarii: Duminica 14 Martie 2021, 10:44

Fostul antrenor al Craiovei a dezvaluit Mirel Radoi nu l-a mai cautat de la finalul anului 2019, de cand a devenit selectioner, dar totusi acest lucru i se pare normal. 

"Am vorbit cu Mirel inainte de a prelua echipa nationala, dupa nu mi-a mai dat niciun telefon. Eu zic ca e normal, pentru ca el, venind deja ca antrenor de la tineret, a acumulat experienta.

El trebuie sa isi impuna strategia lui, regulile lui, am vazut ce a incercat el. Au fost atat lucruri bune, cat si mai putin bune, dar sunt sigur ca a analizat impreuna cu staff-ul lui toate reusitele, toate nereusitele, sunt convins ca va lua deciziile cele mai bune.

Nici nu avea ce sa mai vorbeasca el cu mine, eu nu in tema cu adversarii lui, nu cunosc jucatorii selectionati, el trebuie sa stie cel mai bine", a declarat Victor Piturca, potrivit Playsport.

Piturca dezvaluit ca nu ii poate oferi niciun sfat lui Radoi si ca actualul antrenor al nationalei trebuie sa se descurce singur. 

"Eu mi-am impus stilul, regulile mele, nu am cerut si nu am avut nevoie de sfaturi, pentru ca si eu aveam cu cine sa vorbesc, nu? Era nea Imi (Emeric Ienei), erau... dar eu cred ca un selectioner foarte bun isi face singur socotelile, cu echipa din jurul lui, nu trebuie sa ceara sau sa primeasca sfaturi", a transmis Victor Piturca.

Modifică setările cookies