Pe ce loc a urcat Romania in clasamentul FIFA dupa incheierea grupelor Nations League! Contra a urcat nationala 17 locuri de la preluare

Joi 29 Noiembrie 2018, 15:01

	Pe ce loc a urcat Romania in clasamentul FIFA dupa incheierea grupelor Nations League! Contra a urcat nationala 17 locuri de la preluare

Vezi si - Cea mai mare oferta primita de Becali pana acum pentru Gnohere! "Bizonul" poate pleca in iarna, daca FCSB aduce alt atacant!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Romania a ajuns pe pozitia a 24-a in lume, în clasamentul FIFA pe luna noiembrie. Nationala antrenata de Cosmin Contra a urcat doua pozitii fata de ierarhia precedenta.

Nationala Romaniei a ajuns pe locul 24 mondial in clasamentul intocmit de FIFA. Prima reprezentiva a urcat doua pozitii fata de ierarhia din luna octombrie. Romania are 1.501 puncte si se afla la a cincea luna de urcare consecutiva. La un an si o luna de la preluarea mandatului, Contra i-a dus pe Stanciu & Co, de pe pozitia a 41-a pana pe locul 24 in lume. Primele cinci clasate nu s-au schimbat fata de luna anterioara. Lider este in continuare Belgia, urmata la mica distanta de Franta si Brazilia.

Daca ierarhia FIFA ar fi fost criteriu la tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2020, nationala s-ar fi aflat in a doua urna valorica. Acest criteriu a fost folosit pentru alcatuirea urnelor de calificare la CM 2018.

Instanţa supremă a amânat judecarea dosarului lui Dragnea. Ce au cerut procurorii DNA
BRAT