Ianis Hagi Bayern Munchen Borussia Dortmund Nationala

FABULOS | Nemtii scriu ca Bayern intra in cursa pentru Ianis: "Candidat pentru a-i inlocui pe Robben, Ribery sau Rodriguez!" GIGANTUL GERMAN a avut scouteri la EURO U21

Romania U21 a reusit sa obtina prima calificare la Jocurile Olimpice dupa mai bine de jumatate de secol. Nationala va evolua anul viitor la Tokyo!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2019, 12:37
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2019, 13:28

Unul dintre jucatorii care au stralucit la EURO U21 a fost Ianis Hagi. Tanarul mijlocas de la Viitorul s-a aflat la originea multor faze de atac ale echipei lui Mirel Radoi si a atras atentia cluburilor puternice din Vest.

Pana acum, s-a vorbit despre interesul celor de la Ajax, Sevilla sau Hoffenheim pentru Ianis Hagi, dar in ultima perioada presa internationala a inceput sa "arunce" in scena numele unor adevarati giganti.

  • FABULOS | Nemtii scriu ca Bayern intra in cursa pentru Ianis: Candidat pentru a-i inlocui pe Robben, Ribery si Rodriguez! GIGANTUL GERMAN a avut scouteri la EURO U21

Borussia Dortmund, Barcelona si, mai nou, Bayern Munchen au intrat in cursa pentru jucatorul roman. Publicatia germana TZ scrie ca Borussia Dortmund este in tratative avansate pentru transferul lui Ianis, insa pe fir au intrat si rivalii de la Bayern Munchen.

Conform sursei citate, Hasan Salihamidzic, directorul lui Bayern, a fost principalul scouter trimis la EURO U21, iar acesta s-a intors cu referinte foarte bune despre Ianis Hagi pe care l-a remarcat in special la meciurile Franta - Romania si Germania - Romania.

"Este un candidat potrivit pentru a-i inlocui pe Ribery, Robben si mai ales James Rodriguez"
, scriu jurnalistii germani.

Modifică setările cookies