Nationala

"Naționala pare fata urâtă pe care nimeni nu o vrea”. Părerea specialistului în marketing despre refuzurile de la FRF

După Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, și Laszlo Boloni a refuzat propunerea FRF  pentru postul de selecționer al naționalei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 13:18
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 20:16

În cursă au mai rămas doar Adrian Mutu și Edward Iordănescu, dar mulți oameni din fotbal spun că fostul Briliant va fi alesul.

Din afară, tergiversarea numirii noului antrenor al primei reprezentative nu arată deloc bine.

Specialistul în imagine și marketing sportiv Valentin Popescu și-a exprimat părerea despre acest subiect într-un interviu pe SPORTescu.ro: „Pare o poveste cu fata cea urâtă pe care cineva încearcă s-o mărite, dar nimeni nu o vrea! T

otuși, pistele pe care a mers Federația Română de Fotbal au fost mai degrabă utopice. Toți antrenorii pe care și i-a dorit FRF, minus Boloni, erau angajați în alte proiecte, cu contracte ferme. Boloni poate nu a fost mulțumit din alte cauze, dar lui Dan Petrescu îi dau totală dreptate. Nu poți să vii cu bani de acasă și să antrenezi, fie ea și naționala.

La Răzvan Lucescu s-au dus așa, ca să se ducă. Au părut mai mult niște puncte de bifat, decât o strategie coerentă”.

Și Valentin Popescu e de părere că Mutu va fi noul selecționer: „Eu sunt convins că selecționerul României va fi Adrian Mutu. Nu înseamnă neapărat că e ceva rău în asta. E un antrenor tânăr, un antrenor inteligent, un fost mare jucător. Poate merită această șansă, deși eu aș fi mers pe mâna unui om cu experiența lui Ladisalu Boloni, aș fi insistat mai mult la el”.

Mutu a mai colaborat cu administrația Burleanu în sezonul 2020-2021, când a pregătit naționala de tineret a României, pe care a calificat-o la turneul final al Campionatului European din 2021. 

Modifică setările cookies