VIDEO EXCLUSIV „A băut cât a vrut și este cel mai bun fundaș central! Dacă juca la națională ne calificam!” Stoperul elogiat de Dragomir

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Dumitru Dragomir a avut numai cuvinte de laudă despre Gabi Tamaș.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:38
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 12:57

FC Voluntari a terminat anul 2021 pe locul 3 în campionat, cu 37 de puncte după 21 de etape, la 20 de puncte în spatele liderului CFR și cu 10 puncte mai puțin decât FCSB, ocupanta locului secund. 

Însă, obiectivul lui Liviu Ciobotariu este clar. Antrenorul ilfovenilor dorește să o ducă pe FC Voluntari pentru prima dată în istorie în playoff-ul Ligii 1, iar în acest sens i-a achiziționat în această iarnă pe Denis Ciobotariu (23 ani), sub formă de împrumut de la CFR Cluj, Muhamed Tehe Olawale (22 ani), adus de la Parma, și pe Constantin Budescu (32 ani). 

Dumitru Dragomir pune acces succes pe seama seriozității și precizează că Bogdan Bălănescu și Bogdan Nicolau sunt oamenii care dus FC Voluntari atât de sus în clasament. De asemenea, fostul președinte al LPF a ținut să-l laude încă o dată pe Gabi Tamaș (38 ani) pe care-l consideră cel mai bun fundaș central din România.

Dragomir: „Tamaș are peste 35 ani și este cel mai bun fundaș celtral din România”

„Gruparea din Voluntari este una dintre cele mai serioase datorită acestui primar. Uitați-vă ce a făcut, ce săli de sport, ce terenuri de baschet, ce centre de copii și juniori. 

Dacă muncește, Budescu va fi bun la Voluntari. La Voluntari este o muncă dusă de niște oameni profesioniști, Bogdan Nicole și Bălănescu. Dinamo l-a dat afară de bun ce era și s-a ales praful. Era unul dintre cei mai buni conducători de pe timpul meu. 

Cuvânt la Voluntari au numai Bogdan Bălănescu și Bogdan Nicolae. Tamaș nu a avut nicio influență. Doar în teren, că e foarte bun fotbalist. A băut cât a vrut, a făcut antrenament cât a putut și uitați-vă că are peste 35 de ani și este cel mai bun fundaș central din România. Dacă jucam cu el la echipa națională ne calificam”, a declarat Dumitru Dragomir la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Modifică setările cookies