Nationala lui Doru Isac, infrangere rusinoasa in grupa preliminara pentru Euro 2015: Romania 0-1 Cipru!

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Octombrie 2014, 15:27

	Nationala lui Doru Isac, infrangere rusinoasa in grupa preliminara pentru Euro 2015: Romania 0-1 Cipru!

Nationala U19 a Romaniei a pierdut primul meci din cadrul turneului de calificare la Turul de Elita al Europeanului din 2015

"Romania a debutat astazi cu un esec in fata Ciprului, pe stadionul Mikheil Meskhi-2, din Tbilisi, la turneul de calificare pentru Campionatul European de anul viitor. Unicul gol al meciului a fost inscris de Katelaris, in minutul 90+2. Pana atunci, tricolorii pregatiti de Doru Isac dominasera partida, adunand in dreptul lor 11 suturi pe poarta, spre deosebire de cele 5 ale cipriotilor", scrie frf.ro.

Romania: Negrila - Cr. Manea, Crisan, R. Gherghe, Halmaghe - Balaure, Caruta, Danciu (Olteanu '73) - Al. Tudorie, Puscas, A. Ivan. Antrenor: Doru Isac.

Cipru: Tasouris - Kousoulos, Nikolau, Katelaris, Fragkeskou, Fragkou, T. Konstantinou, Charalambous (P. Christodoulou '76), Panagi (Lemesios '89), G. Christodoulou, Lillis (Charalampous '64). Antrenor: R. Demetriades.

Din grupa Romaniei mai fac parte Muntenegru si Georgia, gazda turneului de calificare. La Turul de Elita, ultima runda inainte de Euro-2015, se califica primele doua echipe din cele 13 grupe plus echipa de pe locul 3 cu cel mai bun punctaj obtinut in partidele cu primele doua clasate.

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies