Un scotian la Romania - Ungaria: a arbitrat romanii in Liga, a primit amenintari cu moartea si uraste jucatorii care simuleaza!

Autor: Sport.ro
Miercuri 08 Octombrie 2014, 14:45

	Un scotian la Romania - Ungaria: a arbitrat romanii in Liga, a primit amenintari cu moartea si uraste jucatorii care simuleaza!

UEFA a anuntat brigada de arbitri la Romania - Ungaria

UEFA a delegat o brigada din Scotia pentru meciul de sambata de pe National Arena.

William Collum va fi la centru, ajutat de tusierii William Conquer si Graham Chambers si de aditionalii John Beaton si Brian Colvin.

Collum, 35 de ani, arbitreaza etapa de etapa meciuri din campionatul Scotiei, dar este delegat constant si la partide internationale importante.

A fost la centru la TSKA Moscova - Bayern Munchen, din grupele Ligii Campionilor, iar sezoanele trecute a arbitrat si echipe romanesti in Liga: CFR Cluj - Galatasaray (2012), Basel - Otelul (2011) si CFR Cluj - AS Roma (2011).

Este recunoscut ca fiind un arbitru care scoate usor cartonasele si spune ca cel mai mult ii uraste pe trisori: "Ei nu numai ca vor sa pacaleasca arbitrul, dar ii pacalesc si pe spectatori si pe ceilalti jucatori."

In timpul liber, "Willie" Collum lucreaza ca profesor de religie la o scoala din Glasgow.

In 2012, dupa un meci de Cupa intre Celtic si Kilmarnock (0-1), Collum a primit amenintari cu moartea din cauza unor decizii controversate de arbitraj, cazul ajungand atunci pe masa politiei.

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies