"Sa-i punem la respect inca de la inceput" Luchin, surprins de convocarea la nationala: "I-am zis si lui nea Piti ca nu credeam"

Srgian Luchin, fundasul transferat de Steaua in aceasta vara, a vorbit, astazi, intr-o conferinta de presa organizata de FRF. Acesta a spus ca a fost luat prin surprindere de convocarea la nationala si ca va face totul pentru a ajuta echipa, daca va fi nevoie de el.

”Am inceput foarte bine aceasta campanie, cu o victorie importanta in deplasare cu o contracandidata la calificare si speram sa continuam pe acelasi drum, cu trei puncte. Sper să nu fie incidente in tribune, sa suferim pe urma si sa jucam urmatoarele partide acasa fara suporteri. Asteptam o atmosfera frumoasa, care sa ne impinga de la spate, iar noi, prin jocul nostru, sa aducem bucurie romanilor. Am ramas putin surprins, chiar i-am zis si lui nea Piti, de aceasta convocare, pentru ca eu nu am evoluat in ultimele meciuri la echipa de club", a declarat Luchin.

Luchin a vorbit si despre adversara de sambata, spunand ca nationala Ungariei are jucatori foarte bine pregatiti fizic si foarte agresivi. In viziunea acestuia, Romania va compensa, insa, prin tehnica si poate transa meciul inca din primele minute.

"Si anul trecut, in dubla contra Ungariei, i-am simtit ca sunt jucatori care pun mai mult accent pe partea fizica, sunt foarte agresivi in dueluri, sunt jucatori masivi... Dar noi suntem mai tehnici si sper sa ne iasa noua jocul, sa-i punem la respect de la inceput", a mai spus Luchin.

In final, fundasul Stelei a spus ca nu are nicio preferinta in privinta postului pe care ar putea fi folosit: "In ultimul timp , m-am obisnuit sa joc pe ambele posturi: si fundas central, si fundas dreapta. Incerc sa ma achit de sarciti oriunde sunt pus. Unde prefer? In teren! Unde ma pune antrenorul. Nu stiu cati stelisti vor fi titulari, dar cati vom fi, sper sa aducem un plus echipei, sa jucam bine", a concis acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies