Joi 29 Martie 2018, 20:56

Mutu, intre nationala si Chiajna. Petrescu: "Nu inteleg de ce nu se apuca mai repede" vs. Andone: "E nebun daca lasa Romania"

Mutu nu mai intelege nimic. Petrescu il trimite sa antreneze chiar si la Ciorogarla. "E nebun daca pleaca de la nationala", spune, pe de alta parte, Andone.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Mutu are oferta pe masa de la Chiajna. Acolo isi poate incepe cariera de antrenor.

"E la nationala langa Cosmin, e greu sa-l vad antrenor principal la Chiajna, cred ca merita mult mai mult decat aceasta echipa", spune Ioan Andone.

Dan Petrescu il sfatuieste, insa, pe Mutu sa se apuce cat mai repede de antrenorat.

"Eu nu inteleg de ce nu se apuca mai repede, chiar nu inteleg. Are toate atuurile. A fost un mare jucator, a fost antrenat de mari antrenori", spune Petrescu.

Marica nu vrea sa se faca antrenor. Un singur lucru l-ar convinge! Sa-i aiba pe Ronaldo, Messi si Neymar.

"Sa fim seriosi, cui nu i-ar placea sa fie antrenorul unei astfel de echipe", spune si Marica.4 comentarii
 • 30 2018
  James Cine-l recomada??? Mare jucator?Petrescule, tu esti intr-o eroare continua!!!Ar trebui “expulzat” din fotbal.Un jucator sau un antrenor ar trebui sa fie un exemplu pentru cei tineri si nu este cazul aici pentru niciunul dintre cei doi(Mutu sau Ptrescu)....
 • 30 2018
  Chiajna Mutu are in cap numai combinatii...si nici nu are licenta Pro sa antreneze in prima liga,terminati cu manevrele astea care le fac Federalii nostrii......
 • 29 2018
  ILIE Năstase Cum adică ,,merită mult mai mult decât această echipă " ? Ando , eu înțelg că ai fost obișnuit toată viața să lingi dar ... te cam joci cu cuvintele . În primul rând Chiajna e în liga 1 . În al doilea rând nu cred că foarte mulți antrenori ai lumii au început antrenoratul în ligile superioare .În al treilea rând Mutu nu merită să antreneze .Caracter 0.0 ....
 • 29 2018
  alupigus omanid Mutu poate sa ne apuce pe toti cat mai rpd...
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT