S-a urcat baut la volan si a fost oprit de politie! Ce a facut Nainggolan apoi si ce amenda i-au dat judecatorii
Joi 29 Martie 2018, 18:40

S-a urcat baut la volan si a fost oprit de politie! Ce a facut Nainggolan apoi si ce amenda i-au dat judecatorii

Vezi si - FIFA a anuntat cei 36 de arbitri pentru Mondial! Surprize, surprize: merg in Rusia centrali din Gambia, Zambia si Etiopia

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mijlocasul belgian Radja Nainggolan, component de baza al Romei si al nationalei tarii sale, a ramas fara permis de conducere pentru o luna si a fost condamnat de tribunalul din Saint-Nicolas la plata unei amenzi de 1.600 de euro, dupa ce a fost depistat la volanul automobilului sub influenta alcoolului anul trecut, relateaza presa belgiana, citata de AFP.

Jucatorul, care a negat faptele, intentioneaza sa faca apel la decizia tribunalului.

Fotbalistul asigura ca nu el s-a aflat la volan, ci prietenul sau Zinho Chergui, fost jucator profesionist, cei doi plecand de la un club de noapte dupa meciul Belgia - Grecia, in martie 2017.

Avocatul lui Radja Nainggolan a cerut achitarea clientului sau sub beneficiul indoielii. "Politia nu l-a vazut la volan pe clientul meu, iar Zinho Chergui a confirmat ca el conducea", a afirmat avocatul Walter Damen.

Nainggolan spera sa faca parte din lotul de 23 de jucatori pentru Cupa Mondiala din Rusia (14 iunie - 15 iulie), dar selectionerul Roberto Martinez, care nu apreciaza lipsa de disciplina a jucatorului in afara terenului, l-ar putea lasa in afara lotului, relateaza AFP.BREXIT: Marea Britanie, pregătită să accepte un acord după modelul celui dintre UE și Canada