Joi 29 Martie 2018, 19:54

Se vinde Dinamo! Informatii de ULTIMA ORA despre noii patroni: ce plan pregatesc si ce oameni vor sa aduca


	Se vinde Dinamo! Informatii de ULTIMA ORA despre noii patroni: ce plan pregatesc si ce oameni vor sa aduca

Dinamo este mai aproape de momentul in care va avea noi patroni! Un fond de investitii strain cu legaturi si la Dinamo Kiev este aproape de a prelua clubul de la Negoita.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Negocierile dintre Ionut Negoita si fondul de investitii strain despre care s-a vorbit in ultima luna au avansat. Sursele www.sport.ro noteaza ca oamenii care se pregatesc sa preia clubul au facut deja un plan de business.

Potrivit surselor ProTV si www.sport.ro, reprezentantii fondului de investitii care discuta cu Negoita a facut un plan de business pe 5 ani si vrea sa aduca o echipa de management formata din fosti directori sportivi care au activat la cluburi importante din Europa!

Unul dintre cei mai mari impresari din lume colaboreaza cu acest fond si a promis ca va aduce jucatori la Dinamo. El l-a dus anul trecut pe Yarmolenko de la Kiev la Borussia Dortmund!

Gazeta Sporturilor: "Vanzarea depinde de Badea"

Pe de alta parte, cotidianul Gazeta Sporturilor scrie ca vanzarea lui Dinamo depinde de bunavointa lui Nicolae Badea. Ionut Negoita nu poate vinde, pentru ca de 6 saptamani exista un sechestru asigurator stabilit de instanta pe actiuni. Datoria lui Negoita la Badea este de 2 milioane de euro!

"Actiunile nu pot fi tranzactionate, nu pot face obiectul unor garantii. In momentul in care Badea primeste banii restanti, actiunile devin libere si se poate vinde clubul", scrie sursa citata.

Ramai pe www.sport.ro pentru noi amanunte!

Iohannis, despre apelul la pace al lui Dăncilă: ”Drăguț”. Ce spune de OUG pe Codurile Penale