Romania FRF Irlanda de Nord Mirel Radoi Nations League Nationala

Moment de reculegere in startul partidei Irlanda de Nord - Romania! "Tricolorii" vor purta banderole negre pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Romania intalneste Irlanda de Nord, miercuri, de la ora 21:45, IN DIRECT pe PRO TV si WWW.SPORT.RO. 
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2020, 16:04
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2020, 16:08

Jucatorii lui Mirel Radoi vor disputa meciul de la Belfast purtand pe mana o banderola neagra. Oficialii FRF au solicitat acceptul UEFA pentru ca "tricolorii" sa isi poata arata sprijinul pentru victimele incendiului de la Spitalul Piatra Neamt si familiile acestora. 

"Tragedia petrecuta la Spitalul Piatra Neamt ne-a infiorat si atat Federatia Romana de Fotbal, cat si Echipa Nationala, sunt alaturi de victimele incendiului si de familiile celor disparuti. 

La solicitarea FRF, tricolorii au primit acceptul UEFA pentru a purta banderole negre la Belfast in partida oficiala cu Irlanda de Nord. Totodata, forul continental a acceptat pastrarea unui moment de reculegere in startul partidei.

Multumim Federatiei nord-irlandeze pentru acceptarea acestui demers si transmitem condoleantele lor pentru familiile victimelor. Multumim delegatului UEFA la partida pentru sprijin si forului continental pentru acceptarea initiativei noastre", a fost mesajul oficial postat pe site-ul frf.ro. 

Modifică setările cookies