Norvegienii arunca BOMBA si scot regulamentul in fata! Cer ca soarta meciului cu Romania sa se decida prin TRAGERE LA SORTI: "Nu e vina noastra!"

Norvegienii arunca BOMBA si scot regulamentul in fata! Cer ca soarta meciului cu Romania sa se decida prin TRAGERE LA SORTI: "Nu e vina noastra!"

Norvegienii lanseaza o ipoteza incredibila pentru a se decide soarta partidei Romania - Norvegia.

Partida Norvegia - Romania era programata in aceasta seara, insa nordicilor li s-a interzis de catre autoritatile locale sa paraseasca tara, iar UEFA a decis anularea partidei.

Pana in acest moment nu s-a luat nicio decizie oficiala din partea UEFA cu privire la ce se va intampla cu meciul Romania - Norvegia, insa nordicii vin cu o propunere socanta si scot un paragraf din regulamentul UEFA in fata.

Jurnalistii norvegieni cer ca duelul sa fie decis prin TRAGERE LA SORTI!

"Federatia responsabila de imposibilitatea de a juca meciul va pierde cu 0-3, cu exceptia cazului in care Comitetul de Control, Etica si Disciplina al UEFA ajunge la concluzia ca una dintre federatii nu a fost responsabila pentru faptul ca meciul nu a fost jucat. Apoi meciul va fi decis prin tragere la sorti, cu 1-0, 0-0 sau 0-1 ca rezultate posibile", este fragmentul de regulament citat de jurnalistii norvegienii de la VG, citati de Eurosport.

"Chiar daca Norvegia nu poate juca impotriva Romaniei, ar putea obtine o victorie sau un egal", mai scrie sursa citata, care spune ca Federatia Norvegiei de Fotbal nu are nicio vina pentru nedisputarea acestei partide.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies