MM Stoica Romania Romania - Bosnia Nationala

MM Stoica a răbufnit după retrogradarea ”en fanfare” a României: ”E înfiorător ce se întâmplă”

România - Bosnia 4-1. Mihai Stoica a avut un discurs dur după meci, chiar dacă ”tricolorii” au câștigat la scor ultimul meci din Liga Națiunilor, cu liderul grupei.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 08:14
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 08:14

Victoria cu Bosnia a fost inutilă pentru selecționata lui Edi Iordănescu. România avea nevoie de un rezultat pozitiv al Muntenegrului în meciul cu Finlanda pentru a evita retrogradarea în Liga C a competiției. (0-2)

Managerului general al FCSB-ului nu i-a picat bine când a văzut că jucătorii naționalei se bucură pentru succesul care le aduce, oricum, retrogradarea.

MM Stoica: ”E înfiorător ce se întâmplă! Măcar abține-te”

„Am bătut echipa a doua a Bosniei, una care nu mai avea niciun obiectiv. Partea proastă e ca ne-a bătut echipa a doua a Muntenegrului! Am jucat împotriva nimănui, să nu ne păcălim. Băieții ăștia au venit în vacanță aici. Știam din minutul 50 că am retrogradat. 

Dacă știai că ai retrogradat, măcar abține-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă. E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea... El, marele fotbalist de la națională!

Acum o să vină selecționerul să ne spună că a fost o victorie bună și că ne ajută. O să facă deja check-in pentru preliminariile următoare”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

România - Bosnia 4-1. Retrogradăm în Liga C

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies