Mirel Radoi Austria Nations League Romania Nationala Mirel Radoi resimte presiunea la nationala de seniori! "Oamenii au asteptari mai mari!" Care este cel mai dificil adversar pentru "tricolori"

Mirel Radoi resimte presiunea la nationala de seniori! "Oamenii au asteptari mai mari!" Care este cel mai dificil adversar pentru "tricolori"

Mirel Radoi va debuta la echipa nationala de seniori pe 4 septembrie, de la ora 21:45, intr-un meci cu Irlanda de Nord transmis in direct de PRO TV. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 August 2020, 16:05
Data actualizarii: Duminica 30 August 2020, 16:09

Inaintea duelurilor cu Irlanda de Nord si Austria, Mirel Radoi a vorbit despre cel mai puternic adversar din Nations League, dar si despre problemele de lot pe care le-a intampinat in aceasta perioada. 

"Eu cred ca Austria este cea mai buna echipa. Din toate adversarele, am incercat sa facem o analiza si ne-a reiesit ca si pe analiza video, si statistic, Austria este o echipa completa, intre organizarea ofensiva si defensiva este un echilibru, de aceea cred ca este principala favorita la castigarea grupei. 

Echipa nationala ia cei mai buni jucatori de la echipele de club si e normal ca si echivalarea sa fie diferita. Aprecierile si ceea ce constata oamenii sunt normal sa fie diferite fiindca oamenii au asteptari mai mari daca noi luam cei mai buni jucatori romani, atat din fotbalul intern, cat si din strainatate. 

Noi incercam, prin exercitii pe care le facem la antrenamente, sa ne atingem obiectivele tactice, tehnice, fizice si mentale si sa cream o atmosfera buna la echipa. 

E clar ca avem anumite probleme, dar asta nu vine din lipsa jucatorilor pe anumite posturi, ci din lipsa continuitatii. Mi-as fi dorit sa joace mai mult unii dintre ei, cum ar fi fundasi laterali. In aceasta perioada am avut mari probleme la postul de fundas dreapta, s-au accidentat Chipciu, Cristi Manea.

Am apelat la Burca pentru ca, desi este fundas central, a facut o figura frumoasa ca fundas dreapta la CFR Cluj. Apoi, Hanca, un jucator cu o inteligenta destul de ridicata si care se poate adapta usor la planul nostru de joc", a declarat Mirel Radoi la conferinta de presa sustinuta la sediul FRF. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!