VIDEO Mircea Rednic agită apele la FCSB: ”De ce a făcut Edi asta?”

Mircea Rednic știe deja cine va fi următorul selecționer al României. Totuși, antrenorul dinamovist ridică un semn de întrebare.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Decembrie 2021, 14:37
Data actualizarii: Joi 16 Decembrie 2021, 09:58

La conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, Rednic, înainte de a părăsi sala, a vorbit, pe scurt, despre problema postului de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi.

”Puriul” a lăsat în aer o întrebare, și anume de ce a renunțat Edi Iordănescu, fostul antrenor al FCSB, așa de ușor la postul său, mai ales că avea o clauză de reziliere uriașă pentru Liga 1, în valoare de 500.000 de euro. Antrenorul a fost de acord să plece fără pretenții financiare.

”Ce să zic de selecționer, pentru că este ca și pus. Dar, totuși, am o dilemă. De ce a renunțat Edi așa ușor la contractul lui. Mă refer la FCSB. Prea ușor a renunțat la bani”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Răzvan Burleanu așteaptă răspunsul lui Petrescu

Până pe data de 20 decembrie, FRF așteaptă un răspuns din partea lui Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj. Înainte de a ajunge la Petrescu, Burleanu a purtat discuții cu Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, dar aceștia nu au vrut să preia naționala din diverse motive.

„Am avut o întâlnire cu Dan Petrescu pe data de 2 decembrie la Cluj, după ce, cu o zi înainte, am avut o întâlnire cu patronul clubului CFR Cluj. Am avut o întâlnire foarte bună, ca să concluzionez, pot să vă spun că până pe data de 20 decembrie, singura variantă de selecționer cu care lucrăm este Dan Petrescu”, a spus Burleanu.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!