Unul dintre "olimpicii" lui Rădoi, transfer surprinzător! Cu cine a semnat "revelația" românilor de la Tokyo

Andrei Ratiu Huesca ratiu Transfer villareal Fotbal extern Unul dintre "olimpicii" lui Radoi, transfer surprinzator! Cu cine a semnat "revelația" românilor de la Jocurile Olimpice
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 18:02
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 18:18

Chiar dacă România nu a reușit să treacă de grupe, au fost anumiți jucători care s-au făcut remarcați.

Andrei Raţiu a fost om de bază pentru Mirel Rădoi şi a jucat în toate cele trei partide din grupa cu Coreea de Sud, Honduras şi Noua Zeelandă. Din păcate, naţionala olimpică a ratat calificarea din grupe, dar apărătorul lateral are motive de bucurie după experienţa din Japonia.

Internaţionalul român evoluează deja de mai mulţi ani în Spania, unde a avut timp să se acomodeze la grupele lui Villarreal, dar şi la echipa mare a clubului. De asemenea, el a fost şi împrumutat în Ţările de Jos, la Ado Den Haag. La 23 de ani, jucătorul defensiv a primit şansa de a evolua mai mult. Huesca a anunţat, oficial, că l-a transferat pe Andrei Raţiu, care a semnat un contract valabil pe trei ani.

  • Unul dintre olimpicii lui Radoi, transfer surprinzator! Cu cine a semnat revelația românilor de la Jocurile Olimpice

"Un fundaş crescut în una dintre cele mai bune academii din Spania"

 

"Un fundaş crescut în una dintre cele mai bune academii din Spania şi cu o carieră promiţătoare în faţa sa. El este Andrei Raţiu (Aiud, 1998), care se alătură lui Sociedad Deportiva Huesca pentru sezonul 2021/2022. Talentul său s-a remarcat în diferite poziţii pe teren, progresând odată cu trecerea timpului.

Se afirmă prin forţa sa şi capacitatea de a face faza ofensivă, care-i permit să acopere toată banda, pe mai multe poziţii. Venirea sa reprezintă o oportunitate, atât pentru jucător, cât şi pentru club, pentru dezvoltare şi îndeplinirea obiectivelor din La Liga Smart Bank", a anunţat Huesca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!