Mihai Stoichita a explicat de ce nu il foloseste Mutu pe Dragusin la Campionatul European U21: "Trecem foarte usor treptele astea!"

Romania U21 Adrian Mutu EURO U21 MIhai Stoichita radu dragusin Nationala Mihai Stoichita a explicat de ce nu il foloseste Mutu pe Dragusin la Campionatul European U21: "Trecem foarte usor treptele astea!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Martie 2021, 18:55
Data actualizarii: Marti 30 Martie 2021, 19:01

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

Directorul tehnic al Federatiei Romane de Fotbal, Mihai Stoichita, a incercat sa gaseasca o explicatie pentru faptul ca Mutu nu l-a folosit deloc pe Radu Dragusin la Campionatul European U21.

"E optiunea lui Mutu. Dragusin va avea dreptul sa joace inca doua Campionate Europene. La unul suntem calificati ca organizatori. Generatia urmatoarea e 2000-2001. El e 2002. Noi trecem foarte usor treptele astea.

Daca intra in teren Radu si greseste, Doamne fereste! Iti dai seama ce s-ar intampla... Daca ar fi avut oportunitatea de a conduce Ungaria cu mai multe Ungaria, atunci probabil ca ar fi intrat si Radu", a spus Mihai Stoichita la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!