edward iordanescu nationala romaniei Ziua Nationala a Romaniei Nationala

VIDEO Mesajul lui Edi Iordănescu de Ziua Națională a României: „Încerc să fac românii mândri!”

Selecționerul „tricolorilor” a avut un mesaj de zis pe 1 decembrie, Ziua Națională a României.
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:36
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 11:35

Edward Iordănescu (44 de ani) a vorbit despre faptul că le mulțumește rudelor și a evidențiat faptul că își dorește să facă mândri și fericiți oamenii prin meciurile reprezentativei de fotbal a României. Selecționerul mai are contract cu naționala până la sfârșitul lui iunie 2024.


„De 1 Decembrie, gândul meu se întoarce cu recunoștiință spre părinții, bunicii și străbunicii noștri, care au construit România. Am fost, sunt și voi fi mereu mândru că sunt român.

În fiecare zi, ca antrenor al echipei naționale, încerc, împreună cu tricolorii, să facem românii mândri și fericiți. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru afecțiune, pentru afecțiunea pe care o purtați echipei României.

De ziua naționala vă urez sănătate și să vă bucurați împreună cu familia de această sărbătoare. La mulți ani, români de pretutindeni!”, a spus Edi Iordănescu, potrivit FRF TV.


Selecționerul României a strâns 10 meciuri pe banca „tricolorilor” și o medie de 1.10 puncte pe meci, potrivit statisticilor oferite de site-ul de speicialitate Transfermarkt. Cea mai dură înfrângere a lui Iordănescu Jr. a fost dubla cu Muntenegru (0-2 / 0-3) din grupele Nations League, iar cel mai bun rezultat a fost obținut în ultimul amical al României cu Moldova la Chișinău, 5-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!