Aissa Laidouni Campionatul Mondial Campionatul Mondial Qatar 2022 Gigi Becali Tunisia CM 2022

VIDEO Ia uite, Gigi, ce ai pierdut! Aissa Laidouni a ridiculizat un jucător de la Real Madrid la Campionatul Mondial 

Aissa Laidouni a făcut spectacol în ultimul meci al Tunisiei la Campionatul Mondial din Qatar, cotra Franței, 1-0.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 10:15
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 10:16

În ultima rundă din Grupa D a Campionatului Mondial, Tunisia a obținut un rezultat colosal. A învins-o pe campioana mondială cu 1-0, grație reușitei lui Wahbi Khazri (31 ani), care a străpuns apărarea apărarea francezilor în minutul 58.

Aissa Laidouni i-a strecurat mingea printre picioare lui Eduardo Camavinga 

Marcatorul a fost servit chiar de Aissa Laidouni (25 ani), fostul jucător al FC Voluntariului pe care Gigi Becali (64 ani) anunțase că l-a transferat în vara lui 2019. În cele din urmă, tunisianul nu a mai ajuns la FCSB și a semnat cu Ferencvaros anul următor. 

Pe lângă pasa decisivă, Aissa Laidouni a mai produs un moment de magie în utlimul meci al Tunisiei la Campionatul Mondial din Qatar. Mijlocașul ofensiv i-a strecurat mingea printre picioare lui Eduardo Camavinga (20 ani), jucătorul lui Real Madrid, în uralele întregului stadion. 

Aissa Laidouni, elogiat de L'Equipe, după Danemarca - Tunisia 

Titular în Danemarca - Tunisia 0-0, partidă din Grupa D a Campionatului Mondial din Qatar, mijlocașul Aissa Laidouni a fost desemnat omul meciului și a primit elogii în presa din țara natală, Franța.

Tunisianul născut în Hexagon, fost jucător la FC Voluntari, în prezent la Ferencvaros Budapesta, a fost lăudat inclusiv de L'Equipe, într-un articol intitulat „Laidouni și vitejii săi”.

„Fotbalist complet, care plutește în campionatul maghiar, fostul jucător al lui Angers (...) are, la cei 25 de ani ai săi, un Mondial și o perspectivă frumoasă în față”, a scris L'Equipe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!