Euro 2016 Christoph Daum Nationala

"M-a sunat in noaptea finalei Euro 2016!" Prima decizie luata de Daum dupa ce a ajuns selectioner! Cine il va ajuta sa duca Romania la Mondial

Supercupa Romaniei, Astra - CFR Cluj, e sambata, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2016, 18:40
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2016, 18:43

Daca Viorel Moldovan s-a dus in Franta, iar Isaila a luat decizia sa nu mai continue, Ionut Badea va ramane secund la nationala si sub mandatul lui Daum.

Badea a fost in sedinta cu Daum saptamana trecuta, iar antrenorul german l-a sunat sa-l anunte de decizia luata chiar in finala Euro 206.

”Pentru inceput am avut o intalnire profesionala cu domnul Daum in cadrul biroului de lucru de la Federatia Romana de Fotbal. In urma discutiilor, selectionerul a cerut un timp de gandire de patru zile pentru a-mi da un raspuns in vederea colaborarii."

"Acest termen ulterior l-a redus, sunandu-ma in seara finalei Campionatului European pentru a-mi spune ca nu are nevoie de mai mult timp de gandire si ca, daca imi doresc, de a doua zi ar vrea sa lucram impreuna."

"Sunt convins ca va fi o colaborare profesionala la cele mai inalte standarde. Pentru mine e o oportunitate fantastica sa lucrez cu un asemenea nume din fotbalul mondial."

"In momentul de fata este un volum foarte mare de munca, dar faptul ca impreuna cu Rudi Verkempinck si cu domnul Daum vorbim aceeasi limba ne ajuta mult sa trecem peste dificultatea unui nou inceput."

"Nu exista un obiectiv personal din aceasta colaborare, ci acela comun, sa ducem Romania la Mondialul din 2018!”, a povestit Ionut Badea pentru FRF.

Modifică setările cookies