Ionel Ganea îl contrazice pe Florentin Petre. Versiunea "Ganezului" despre ce s-a întâmplat la România - Anglia 3-2

Un meci de poveste de la Euro 2000, România - Anglia 3-2, stârnește reacții interesante.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:10
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 12:25

Ionel Ganea (19 goluri în 45 de selecții) pentru națională a vorbit miercuri dimineață la Ora Exactă în Sport. 

Fostul mare atacant al naționalei l-a contrazis pe Florentin Petre, fostul său coleg de la Euro 2000, care spusese recent, la emisiunea Super Live, că Ganea ar fi cerut să intre pe teren la antologicul meci cu Anglia, 3-2, din urmă cu 22 de ani.

Selecționerul Emerich Ienei a început partida contra Angliei cu Ionel Ganea pe bancă, la Campionatul European din 2000. 

Ionel Ganea îl contrazice pe Florentin Petre

Mihai Mironică, moderatorul emisiunii Ora Exactă în Sport, i-a amintit miercuri dimineața lui Ganea ce povestise Florentin Petre, însă fostul atacant din Bundesliga a avut o altă versiune. "Nu e adevărat! Nu am luat eu decizia asta! M-a trimis la încălzire, atât! (n.r.: - selecționerul Emerich Ienei)", a susținut Ganea.

În minutul 89 al meciului România - Anglia 3-2, Ganea a marcat golul victoriei dintr-un penalty obținut de Viorel Moldovan și România a câștigat meciul cu Anglia pentru care evoluau jucători precum Paul Scholes, David Beckham, Michael Owen, Alan Shearer, Gary Neville sau Phil Neville.

Ce a povestit Florentin Petre

„Ionel are un caracter deosebit, este foarte sufletist, îi place foarte mult să ajute. Într-adevăr, a plecat de lângă noi la încălzire, s-a încălzit vreo zece minute și a zis că vrea să intre că simte el ceva.

Cred că au fost de la Dumnezeu minutele alea în care a avut luciditatea și tupeul ăla extraordinar de mare. A luat mingea, a bătut, trebuia să bată cu altcineva. Am câștigat cu 3-2, toată lumea fericită”, a spus Florentin Petre, la emisiunea SuperLive.

Modifică setările cookies