Ionel Ganea Andrei Ivan Jefte Betancor Liga 1 Superliga

EXCLUSIV "Cine au fost cei mai în formă atacanți din Liga 1 în acest sezon?" Ionel Ganea a dat două nume 

România duce lipsă de atacanți de valoare, iar situția dezastruoasă la acest capitol s-a văzut și în meciurile naționalei din Grupa J a preliminariilor pentru CM 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 11:29

Ionel Ganea (49 de ani), golgheterul Ligii 1 în sezonul 1998-1999 (24 de goluri), a răspuns provocării Sport.ro și a ales cei mai buni atacanți din Liga 1 după 21 de etape. 

Fostul vârf al naționalei a trecut pe primul loc doi fotbaliști: un român și un spaniol.

Ionel Ganea, notă de trecere pentru Ivan și Betancor

"Andrei Ivan de la Craiova a avut câteva realizări importante în acest an. Pe el l-aș pune pe primul loc în topul atacanților din Liga 1, mai ales că poate evolua și în banda, dar și vârf împins. Pe același loc cu fotbalistul Craiovei l-aș pune și pe Jefte Betancor, un atacant de calitate, care poate înscrie din orice poziție", a declarat Ionel Ganea, pentru www.sport.ro.

Cotat la 1 milion de euro, Andrei Ivan a marcat în acest sezon 11 goluri în 20 de apariții pentru Universitatea Craiova. La echipa națională, Ivan a marcat până în prezent un gol în 11 apariții. 

Jefte Betancor, celălalt remarcat al lui Ionel Ganea, a fost adus în vară de Farul de la FC Voluntari. În vârstă de 28 de ani, spaniolul născut în Las Palmas a jucat 21 de partide pentru formația lui Hagi, în toate competițiile, și a marcat 10 goluri. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!