"Își ia viteză în joc de glezne". Dumitru Dragomir, avertisment pentru oficialii FRF despre Ladislau Boloni

Ladislau Boloni Dumitru Dragomir Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 12:38
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 12:42

Ladislau Boloni se află în negocieri avansate cu oficialii Federației Române de Fotbal pentru preluarea funcției de selecționer al României. 

Discuțiile dintre cele două tabere au început de câteva zile, însă până acum nu a fost făcut niciun anunț oficial despre decizia luată, semn că negocierile sunt destul de intense. 

Dumitru Dragomir este de părere că cei de la FRF ar trebui să se grăbească și să ajungă la o înțelegere cu Boloni. 

"E un antrenor cu palmares, un fost mare fotbalist și un om serios, un om care a învățat carte. E o mișcare trăsnet dacă a semnat contractul. Se poate întâmplă orice, și să fie și să nu fie antrenor. Că valoare, e foarte valoros. Ungurul asta este foarte bun antrenor. Ungurul asta este băiat deștept. 

Dacă are o ofertă mai bună până semnează contractul, își ia viteză în joc de glezne. În groapa în care suntem acum, am zice mersi dacă l-am aduce pe Boloni. Fotbalul este la pământ. Vindem la suprapreţ fotbaliști datorită impresarilor, care sunt oameni descurcăreți și știu bine meseria. Sa știți că Boloni nu se uită neapărat să crească fotbaliști la echipa națională", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit as.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!