Ilie Dumitrescu a izbucnit: „Ideal era să-l convoace!”

Ilie Dumitrescu edi iordanescu Gica Hagi Ianis Hagi Nationala Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 21:14
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 21:14

Fostul internațional român a vorbit despre situația conflictuală dintre Gică Hagi și Edward Iordănescu.

„Regele” s-a dezlănțuit la TV, după ce selecționerul României nu l-a adăugat pe Ianis în lotul lărgit al naționalei pentru meciurile reprezentativei din preliminariile EURO 2024 cu Andorra și Belarus.

Ilie Dumitrescu a izbucnit: „Ideal era să-l convoace!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre Ianis Hagi și a evidențiat faptul că Edi Iordănescu ar fi trebuit să-l convoace, pentru că fiul „Regelui” a revenit pe teren și ar fi trebuit să i se ofere mai multă importanță.

„Ianis Hagi a intrat în programul de pregătire normal la Rangers, ideal era să-l convoace, să simtă din nou atmosfera de la lot, să-i dea importanță, dacă l-ar fi ajutat rezultatul, chiar să-i dea și minute, pentru că vorbim despre un jucător de care la un moment dat vei avea nevoie. O să joace, dar sunt momente complicate, așa cum e cel prin care a trecut Ianis, și avea nevoie să discute cu el. 

Cu siguranță în momentul în care va avea minute va fi prima soluție. Erau jucători care nu jucau la echipele de club, erau chemați la națională și jucau și titulari.

Erau fotbaliști care făceau parte din scheletul important de la echipa națională. De plăcere l-aș fi chemat pe Ianis, să fie toată lumea acolo. El nu joacă nici la Rangers la 100%, intră treptat, dar era normal să facă și el parte din lotul naționalei. Hagi poate să-și spună părerea, are tot dreptul, mai ales că e vorba de fiul lui”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Gheorghe Hagi, reacție vehementă la adresa lui Edward Iordănescu

„Regele” a acuzat că fiul său nu a fost luat în calcul pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, în ciuda faptului că a revenit pe teren și a prins deja câteva minute de joc. Hagi a reamintit declarațiile făcute de selecționer în perioada în care Ianis Hagi a fost accidentat, când Edward Iordănescu spunea că mijlocașul reprezintă o piesă importantă pentru naționala de fotbal a României. 

„Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Sunt două lucruri importante. Primul, că Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu”, a spus Hagi, printre altele, la Digisport.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!