Fotbaliștii remarcați de Basarab Panduru după victoria și eșecul României din Nations League

Romania - Bosnia Basarab Panduru Nations League Nationala Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 09:00
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 08:57
România a învins 4-1 pe Bosnia în Giulești, dar a retrogradat în Liga C, fiind ultima clasată în Grupa 3, Liga B, din Nations League.

România a rămas cu un scenariu nefavorabil după ce i-a învins pe bosnieci. Finlanda s-a impus la Muntenegru acasă și i-a retrogradat pe "tricolori", în acest sens.

Basarab Panduru, fost internațional român, a vorbit despre fotbaliștii pe care i-a remarcat la națioanlă și a evidențiat faptul că nu înțelege cum Tudor Băluță a fost convocat, având în vedere că în ultimii ani a fost aproape absent total din cauza accidentărilor.

Panduru: „Nu avem vârf!”

„Sunt câţiva jucători în jurul cărora poţi face ceva. Raţiu e bun fundaş dreapta, îmi plac Rus, Burcă. Pe partea stângă, Camora nu ştiu cât mai joacă şi rămâne Bancu. Stanciu, bun, putem face cu el ceva. Vine regele mic (n.r. - Ianis Hagi). E şi Man. 

Vârf nu avem, avem nişte jucători de care depindem. Dacă Alibec rămâne în România, îl chemăm. Dacă pleacă pe undeva, uităm de el. 

Chiar aşa cu Băluţă? El n-a jucat trei ani şi a fost convocat după patru meciuri. Atât de puţin ai nevoie ca să fii convocat la naţionala României?”, au fost cuvintele lui Basarab Panduru, potrivit Orange Sport.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!