EXCLUSIV | „Daca știi să-l pui în valoare, e greu de marcat!” Jucătorul de la națională care ar putea fi decisiv cu Islanda

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Ioan Andone a mărturisit care este omul de atac care poate aduce victoria cu Islanda. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Septembrie 2021, 13:09
Data actualizarii: Joi 02 Septembrie 2021, 13:40

Echipa națională va disputa al patrulea meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Tricolorii o vor întâlni pe Islanda, la Reykjavik, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, și vor încerca să își ia revanșa pentru înfrângerea din toamna anului trecut care le-a oprit drumul spre Euro 2020. 

Ioan Andone mizează pe calitățile lui Denis Alibec (30 ani) în duelul cu nordicii, însă atenționează că mai are nevoie de un pasator care să îl pună în valoare. 

  • EXCLUSIV | „Daca știi să-l pui în valoare, e greu de marcat!” Jucătorul pe care Andone îl vede decisiv cu Islanda

Andone: „Trebuie să rămână cu un singur fundaș, nu cu doi sau trei”
 

Alibec e un jucător pe care dacă știi să-l pui în valoare e greu de marcat, dar îi trebuie un jucător de ultimă pasă. Alibec a dat randament cu Budescu lângă el, doar Stanciu poate să îi dea ultima pasă.

Are forță de pătrundere, e puternic, are execuții. Trebuie să știi când să i-o dai, să rămână cu un singur fundaș, nu cu doi sau trei”, a precizat Ioan Andone la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Denis Alibec a adunat 17 selecții pentru prima reprezentativă, reușind să marcheze două goluri, cu Ucraina, 3-4, și Austria, 3-2.  

Modifică setările cookies