Doua cluburi din Serie A il vor pe Puscas: anuntul facut de Gazzetta dello Sport! "Daca Palermo ar fi un club normal, ar trebui vandut pentru cel putin 20 de milioane de euro!"

Doua cluburi din Serie A il vor pe Puscas: anuntul facut de Gazzetta dello Sport! "Daca Palermo ar fi un club normal, ar trebui vandut pentru cel putin 20 de milioane de euro!"

Romania U21 va juca in semifinalele EURO U21 contra Germaniei, joi, ora 19:00.

Romania U21 a avut o prestatie incredibila la EURO U21. Echipa lui Mirel Radoi a reusit sa termine pe primul loc, neinvinsa, o grupa cu Anglia, Franta si Croatia. Urmatorul adversar va fi Germania, in semifinale.

In urma evolutiilor incredibile ale "tricolorilor mici" romanii au inceput sa fie la mare cautare. Gazzetta dello Sport noteaza ca doua cluburi din Seria au pus ochii pe George Puscas. Potrivit jurnalistilor italieni, Lecce si Parma vor sa-l transfere pe atacantul roman de la Palermo.

Lecce tocmai a achizitionat un jucator roman. Italienii l-au luat pe Romario Benzar de la FCSB in schimbul a 2 milioane de euro. Palermo, un club cu mari probleme financiare, il coteaza pe Puscas la 5-6 milioane de euro.

Giuseppe di Bella, redactor la un site al iubitorilor fotbalului din Italia, scrie ca Palermo si-ar putea rezolva absolut toate problemele financiare cu ajutorul lui Puscas.

"Daca Palermo ar fi un club normal (repet, normal), Puscas ar trebui vandut pentru cel putin 20 de milioane de euro, iar problemele financiare ale echipei s-ar rezolva", a scris Di Bella pe Twitter.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Sănătatea românilor depinde de un sistem care e la un pas de colaps. Dezastrul de la CNAS
BRAT