Doi oameni din delegatia Romaniei sunt izolati in Islanda! Niciun oficial FRF nu a fost la partidele cu Islanda si Norvegia

Doi oameni din delegatia Romaniei sunt izolati in Islanda! Niciun oficial FRF nu a fost la partidele cu Islanda si Norvegia

Persoane din staff-ul Romaniei au fost despitate cu noul coronavirus.

Pana in acest moment lotu,l Romaniei pentru meciurile cu Islanda, Norvegia si Danemarca nu a avut probleme cu noul virus astiatic. Oficialii din fruntea FRF nu au putut participa la barajul cu Islanda dupa ce secretarul general Gabriel Bodescu si vicepresedintele Octavian Goga au iesit pizitivi la testatrea de pe aeroport, impusa de autoritatile islandeze. Cei doi oficiali au ramas carantintinati in Islanda, potrvit DigiSport. 

Deoarece au intrat in contact direct cu ei, delegatia Romaniei nu a mers la meci si a urmarit partida din camera de hotel. Pentru a nu pati acelasi lucru si Norvegia, Razvan Burleanu, Mihai Stoichita si ceilalti membri care au intrat in contact direct cu cei infectati au preferat sa plece la Bucuresti si sa vada meciul de acasa. 

Cei doi oameni depistati cu noul virus asitic se simt bine si vor efectua o noua testare peste 7 zile. Daca vor iesi negativi, acestia vor putea pleca din Reykjavik.

Pentru nationala lui Mirel Radoi urmeaza meciul cu Austria care va fi transmis in direct de PRO TV, miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Recorduri de infectări şi decese, în Europa. Cehia ajunge la 12.000 de cazuri noi pe zi
BRAT

Modifică setările cookies