Denis Alibec: "Mulțumim copii, ați fost minunați!"

Romania - Andorra Denis Alibec Nationala Denis Alibec
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 21:24
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 21:23

România - Andorra s-a încheiat 4-0.

Cele două echipe s-au înfruntat în a opta etapă a preliminariilor EURO 2024 pe Arena Națională din Capitală. Pe stadion au fost prezenți aproape 22 de mii de copii, din cauza sancțiunii primite de FRF după incidentele din partida cu Kosovo.

Denis Alibec: "Mulțumim copii, ați fost minunați!"

Denis Alibec a intrat cu Andorra în minutul 65 al meciului, înlocuindu-l pe Ianis Hagi, care a reușit să marcheze în minutul 28 și să paseze decisiv la golul lui Florinel Coman din minutul 50.

La o zi după meci, Denis Alibec a postat o fotografie pe rețelele social media și un mesaj în care a subliniat că a trăit un sentiment unic cu peste 20 de mii de copii în tribună.

„Sentiment unic trăit aseară !!! Mulțumim copii, ati fost minunați”, a scris Denis Alibec pe rețelele social media.

Alibec a debutat la națională în 2015, sub comanda lui Anghel Iordănescu, la 24 de ani și nouă luni. De atunci, atacantul a bifat 33 de prezențe în echipamentul tricolorilor și a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj de patru ori.

România - Andorra 4-0

Tricolorii au început în forță meciul de pe Arena Naționlă. Nicolae Stanciu a deschis scorul în minutul 23, iar Ianis Hagi a majorat diferența în minutul 28 al partidei.

Răzvan Marin a fructificat o lovitură de pedeapsă în minutul 44, chiar înainte de pauză, iar Florinel Coman a închis tabela de marcaj în repriza secundă, în minutul 50.


Echipele de start

  • Naționala României: Moldovan - Sorescu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R. Marin, Stanciu - Moruțan, Hagi, Coman - Bîrligea
  • Naționala Andorrei: lvarez - Rubio, Llovera, M. Vales, San Nicolas - Garcia, E. Vales, Rebes, Cervos - Vieira, Sanchez
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!