Nationala

Daniel Pancu, noul antrenor secund de la echipa națională? Edi Iordănescu l-ar fi cooptat în staff-ul tehnic

Mihai Pintilii a fost dorit de Edi Iordănescu pentru postul de antrenor secund la echipa națională de fotbal, însă acesta a refuzat oferta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 09:39
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 09:55

La o zi după anunțul făcut de Mihai Stoica, potrivit căruia Mihai Pintilii rămâne la FCSB, Edi Iordănescu și-a îndreptat atenția spre o altă variantă, Daniel Pancu.

Rapidistul e liber de contract de un an, ultima echipă pe care a antrenat-o fiind Poli Iași, la momentul respectiv aflată în Liga 1.

Daniel Pancu ar fi ajuns la un acord cu oficialii FRF și urmează să oficializeze înțelegerea, anunță playsport.ro.

Din staff-ul lui Edi Iordănescu mai fac parte Florin Constantinovici, antrenor secund, Leo Toader, antrenor cu portarii și analiștii video Michele Ianucci și Alexandru Radu. 

Pancu: "Mă duc și magazioner!"

"Echipa națională e sfântă pentru mine, e sfântă cum ar trebui să fie pentru toți românii, inclusiv pentru cei care au refuzat echipa națională. Încă o dată, nu știu absolut nimic, dar dacă ar fi posibil acest lucru, va depinde în ce postură sunt dorit și care ar fi sarcinile mele. Pentru că sigur va trebui să fiu un subaltern, ar trebui să ajut antrenorul.

Sigur că m-ar încânta, vorbim despre echipa națională, chiar și dacă vorbim despre postul de secund în staff-ul echipei naționale sau chiar magazioner, e o onoare să lucrezi pentru țara ta și pentru echipa națională", a declarat Daniel Pancu, potrivit gsp.ro, în urmă cu câteva zile. 

Modifică setările cookies