Nationala

Nume surpriză pe lista lui Edi Iordănescu! Încă un rapidist, dispus să i se alăture la națională: „Și magazioner mă duc!”

Edi Iordănescu își definitivează în această perioadă staff-ul tehnic de la națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 21:12
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 21:18

Fostul antrenor al vicecampioanei FCSB a preluat banca tehnică a primei reprezentative a României și are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2024.

După ce Mihai Pintilii a refuzat oferta de a merge alături de Iordănescu la națională, acesta și-ar putea alege acum „secundul” dintre doi rapidiști.

Adrian Iencsi și Daniel Pancu se află pe lista scurtă a noului selecționer, iar cel din urmă susține că este gata să meargă la națională și ca magazioner dacă i se va propune acest lucru.

„Habar nu am. Am vorbit cu Mihai (n.r. – Stoichiță) acum 3-4 zile și mi-a zis că pe miercuri o să mă sune. Dar pe mine mă interesează licența PRO în momentul de față. Nu știu nimic despre povestea asta, de aceea nu pot să dau nicio informație.

Pancu: „Mă duc și magazioner!”

Echipa națională e sfântă pentru mine, e sfântă cum ar trebui să fie pentru toți românii, inclusiv pentru cei care au refuzat echipa națională. Încă o dată, nu știu absolut nimic, dar dacă ar fi posibil acest lucru, va depinde în ce postură sunt dorit și care ar fi sarcinile mele. Pentru că sigur va trebui să fiu un subaltern, ar trebui să ajut antrenorul.

Sigur că m-ar încânta, vorbim despre echipa națională, chiar și dacă vorbim despre postul de secund în staff-ul echipei naționale sau chiar magazioner, e o onoare să lucrezi pentru țara ta și pentru echipa națională”, a declarat Daniel Pancu, potrivit gsp.ro.

Pancu este liber de contract după despărțirea din sezonul trecut de Poli Iași. Fostul rapidist a mai pregătit-o în trecut pe Rapid, pe care a promovat-o din Liga 3 în Liga 2.

Pancu s-a mai aflat în discuții cu Mihai Stoichiță în vara anului 2021, când a fost la un pas să-i ia locul lui Adi Mutu la naționala U21.

Modifică setările cookies